Categorieën
Lopende zaken

kaperswensen, dichtersbal & torenlied

Edelbesten,

Ondergetekende ‘Stadspeter’-met-Vrijbrief herstelt van longontsteking (minstens nog t/m 10/1 volledig buiten strijd en communicatie), maar Het Kapersnest wenst ù een vervullend, gezOnd fonkeljaartoe!

PS: Voor u en alle feestelijk geïnteresseerden: kom dansen en genieten op het unieke 1e Stadsdichtersbal zaterdag 15 jan 2011 vanaf 20u in Antwerpen-Borgerhout in de Roma terwijl een Oostends draaiorgel (speelt ‘Torenlied’) u verwelkomt:

………………………> >>>>>>> >>>>           >> >>   >reserveren via  www.deroma.be

met Peter HH achter zijn oud vinyl (gratis het ruisen vd zee od achtergrond!)  en special guests als ‘KapersBuren’ Les Musicaux alsook Eddy & Les Vedettes, Guido Belcanto, Will Ferdy (!), Jos ‘Smos’ Hermans (zingt het ‘Torenlied’ als afsluiter),…

Men zegge, sms-e, mele, fees(t)boeke, trommele het voort (AUB!)!

(Bij succes kan ik eindelijk DE NIEUWE SNAAR en THE SPINELLI CONNECTION uitnodigen voor de tweede editie! Jokke Schreurs & co! Tcha Limberger! W O L F!!! Les Offs! En The JBJ Party Band met De Zingende Taxichauffeur! En Stef Kamil / Zita Swoon! En het Paul Van Ostaijen Strijkkwartet! En euh Iggy Pop die ditmaal verstek gaf helaas! En RAI-RAPpers! En Griotshitenge & Band! Flogging Molly! En… )

****** HAPPY 2011 ******

vanwege H——— dance roots dj Pierre Creuxpied ——h

(‘Abba in Cinderella’, Sfinks Boechout ’85-’90, Pacific Antw.-Zuid ’91-’96,…)

UW EINDEJAARSGESCHENK:
docuphonische prachtweergave (met manifest!) door journalist-documentairemaker-filosoof Wilfried Bossier van opvoeringen en stadsklanken op 16 mei 2010 van het ‘Torenlied’-Stadsgedicht NU OP ELPEE (!) in Antwerpen: Letterenhuis, antiq. Demain, de betere boekhandel, FNAC; in Gent: Poëziecentrum — nu al een collector’s item in een prachthoes vanJelle Jespers die ook de Stadsgedichten vormgeeft)

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.