Categorieën
lyriek

SOLDEN!

art. 00015: “solden”

dv 2008,  charcoal, ink & piece of newspaper, A4

 

Dichter Dezes ligt weer overhoop met de Hogere Machten in zijn Bestaan, de Kapitale Molen heeft hem wederom Heimelijk in de Maling genomen, dus is er naar  UrGent gebeld voor een UrGentieplan en de vrijwel Ogenblikkelijke respons was Plan A bestaande uit een spectaculaire
KORTINGSACTIE in de ViLT S H O P:

vanaf heden zaterdag 9 oktober tot en niet langer dan  volgende week zaterdag zijn alle ViLT S H O P -producten verkrijgbaar tegen de Kolossale Korting van 50%, u leest het goed: 50%.

Aldus worden de reeds ridicule prijzen in dezen Winkel een week lang Volkomen in het Belachelijke getrokken!
Bovenstaande luxueus uitgevoerde fauteuil-collage, bijvoorbeeld, voorheen op 45 euro geweggeefprijsd, kan u de gansche week verkrijgen aan 22,5 euro! Krankzinnig! In de Quick zijde 2 keer meer kwijt en dan hebde twee uur later al terug honger! Wat zeg ik? U zei? Lap! ’t Is al verkocht!

Aldus:

Snelt Toe! Opent de Beurzen! Laat u Gaan!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.