Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

(z)ietwat latere Passage

Zieteratuur, de door Karel ten Haaf voor Uitgeverij Passage samengestelde bloemlezing van visuele poëzie uit de Lage Landen, is dan wel afgelopen  zondag feestelijk voorgesteld, het boek zelf zal nog ietwat op zich laten wachten, lees daarover aldaar.

Op deze pagina van de Kunst & Uit bijlage van het Dagblad van het Noorden is mijn aanwezigheid in de visuele poëzie lekker subtiel verstopt in de letterzetting, in het boek zelf ben ik vertegenwoordigd met een fragment uit ‘Rozig’, een score ofte partituur voor een klankdicht.

De arme drukker die dit klusje effen vlug dacht te kunnen klaren, mag mij altijd enige exemplaren van de afgekeurde oplage bezorgen. Binnen vijftig jaar zijn die vast een fortuin waard.

[foto van de Boekenlezers blog]

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.