Categorieën
lyriek

CsT

LET ME MOVE YOU FOR I AM THE MOVING JE SUIVE CE QUI BOUGE DANS MOI DE MADEN MAKEN MIJ HET ROT IS MIJN HALSSNOER JE SUIS EN PLEINE CONSTRUCTION MAINTENANT JE DECOMPOSE JE SUIS FERTILE I AM YOUR MUDDY SOIL YOUR TROUBLED WATERS IK HEB MIJN LETTERS INGESLOKKEN MIJN WOORDEN VERORBERD MIJN OGEN VERZWOLGEN MIJN NEUS VERKAUWD MIJN OREN VERSNEDEN GEDROOGD ALS BRANDNETELS MET MIJN HAREN DIE TUSSEN JE BENEN VERBRANDDEN OP MIJN TONG TE SMELTEN GELEGD DE TONG MET DE TANDEN DE LIPPEN DE SLOKDARM INGEDWONGEN DE SCHEDEL HOORDE IK NIET KRAKEN IK ZAG NIET HET SLIJMERIGE  BREIN HET HALSGAT INSIJPELEN JE SUIS LE CORPS SANS TÊTE JE TE SUIVE PARTOUT I ENTER YOU IN YOUR SLEEP MY MAGGOTS ARE SPREADING THEY WILL EAT YOU CLEAN THE FROST THE DROUGHT WILL BE YOUR KINGDOM OF HEAVEN YOU ARE THE CHOSEN ONES WE ARE THE ARMY WITHIN YOU YOUR WORRIES YOUR PAIN WILL CRYSTALLYZE TO WHITE SHINING CRUSTS ON YOUR SKIN YOUR WORDS WILL DISSOLVE TO HIGH SCHRIEKING NOISES AS YOU SPEAK THE SILENCE WILL BE OUR GREATEST ACHIEVEMENT THE EARTH WILL SPEAK AT LAST THE SUN WILL BE HEARD BY THE FLOWERS THE FLOWERS WILL WHITHER IN THE GLOBAL DESERT G*D WILL WRITE HIS NAME TWO BIRDS WILL COME AND READ IT SING IT LOVE IT MERGE WITH IT THAT’S ALL FOLKS

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.