Categorieën
Links - publicaties

Communicerende objecten

Bernard Stiegler van Ars Industrialis introduceert uitgebreid de conferentie

Les entretiens du nouveau monde industriel

die gehouden wordt in Centre Pompidou op 26 en 27 november.  Het thema  dit jaar zijn de ontwikkelingen inzake ‘communicerende objecten’, de opkomst ’the internet of things’  op basis van de RFID technologie, die extensieve controle van geproduceerde producten toelaat, de privacy issues daarrond etc. , maar verder is er ook aandacht voor andere nieuwe ontwikkelingen, zoals de explosieve groei van sociale netwerken op internet (Facebook, MySpace,…), mobiele communicatie, cloud computing, enfin het programma (zie via link hierboven)  oogt veelbelovend.

De toegang is gratis, Parijs helaas niet.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.