Categorieën
Lopende zaken

GZUTA

poetautumnal

PAEASEDD(CFDMTB)&DKV

(klotentellende Poet Autumnal Elevé Avec Soleil Eteint,
Demi-Dog  (Chieant des Fleurs Du Mal sur la Terre Brulée) & DoodsKnoopVogel

(en distance on peut voir La Grande Ville Qui Est Trop Loin))

[over GZUTA]

(als professioneel gedefenestreerd ambtenaar-dichter
pas ik
mij dezer dagen  goedschiks/kwaadschiks/whocares
aan het Geheiligde Gangbare (GG) aan, de Dwingende Realiteit van de Grote Tuinslang (DRGT),
een immense Chora van ettelijke, nauwelijks onderscheidbare,  uit hunne verslingerde tentakels etterende en kwetterende Ka’s die zich op Tupperwaren- en Vibrerende / Niet-Vibrerende Sexattributen verkoopssessies  (TV-NVS-avonden) luide vermaken bij het verorberen van pikant gekruide, lichtjes krokant gebakken, nog nageilende dichtersresten, een Third Life (TL) if ever ther was one, verwaarlijken, waar het brillig is om tussen de billen te worden vermorzeld, een waarlijk haards paradijs met Strikte Voorwaarden, Regels en Best Practices (SVRBP) om het Onomkeerbare Dichtslibben van de Planeet (ODP)  in Goede Banen (GB – verouderd! gelieve naargelang Uw Inkomen de keuze te maken uit de archiveerbare reeks [‘carrefour’, ‘delhaize’, ‘colruyt’, ‘lidl’,’aldi’, ‘de zuidmarkt’) te leiden, enfin, soit,-


waaronder dus ressorteert :
Zielige Perversie (ZIEPE) , Mottigmakend Vierkant Taalgebruik (MVT), Schimmig Denken (SD) – dank u voor de rekenning erkenning, o Gij Grote Carel Peeters -, Drie Paar Nieuwe Schoenen Per Californicationseizoen (DPNS-PC), het reeds genoegzaam bekende untsoweiter,  maar dus vooral…

Gij Zult Uw Titels Abbriëviëren (GZUTA).

dv, 4/10/2009 13:02 (ietwat vervallen nobele familie)

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.