Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

KLEBNIKOV CARNAVAL spoort aan

EXTRA EXTRA EXTRA BREAKING NEWS

http://www.kunstroute-leuven.be/Pages09/FrameKunstroute-Leuven09.html

In café Giraf en cafë Revue kan je n.a.v. kUnstroute ONTSPOORT vanaf 26 maart t.e.m. 26  april 2009 werk van kunstenaarscollectief GRAPES of ART gaan bewonderen.

Samen met uw dienaar en dankzij de onmisbare structurele morele & inspirerende  ondersteuning van de  Alternatief-Artistieke Leefgemeenschap DE BEREKLAUW organiseerden wij in augustus 2008 de eerste editie van het nu al legendarische KLEBNIKOV CARNAVAL.

De installatie in de Revue heeft een andersoortig opzet, daar zijn de GOA gewoon zichzelf dat is op zich al meer dan het bekijken waard. Er viel daaromtrent een woord ik denk het was ‘scabreus’.

Maar in de Giraf krijg je alvast van ons gezamelijk gebeuren, het

KLEBNIKOV CARNAVAL

een achteraffe indruk & van de TWEEDE EDITIE daardoor een onwijs gave voorafschaduwing.

Voor de opening nu donderdag 26 maart  van deze maandlange expositie: ik zelf zal er zijn vanaf een uur of acht met tekst en uitleg voor wie dat wenst & eventueel een korte voordracht uit Het Pad van de Wenende Nacht. Over de aanwezigheid van Grapes of  Art doen alomtrent de wildste geruchten. Stoottroepen stormen aan, je kan maar beter je vuilnis binnenhouden, enfin het wordt een KRUUDTS gebeuren

Soit. We zien wel. Het gaat hier dan ook om de onvoorspelbaar meteorieke inslag van de

VRIJE LYRIEK!!!

Café’s dat weet u, daar kan je gratis in. Je mag ons natuurlijk steeds een pint betalen.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.