Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

het winterzonnetje uit de oogjes der kinderen bombarderen

runran_playground1

R3/\/\1X\/\/0RX is een remix blog gerund door  mijn nieuw gezichtenboekvriendje Randy Adams waar diverse media-savvy mensen ter vergroting van eigen en andermans kunnen een grote verscheidenheid van uit verband gerukte materialen in  diverse codeformaten door elkaar halen en weer bij elkaar passen.

De deelnemers doen dat anoniem, maar echt belangenvrij kan je dat niet noemen want iedereen wordt er beter van.

Het resultaat van een remix leent zich overigens uitstekend tot een nieuwe remix. En het is ’s wat anders dan machteloos toekijken bij de deprimerende taferelen die onze lieftallige medemensen dagelijks voor ons bereiden op de commerciëel geëploiteerde nieuwskanalen, alwaar de arme overstresste editeuren zich elke dag uit de naad werken om het allemaal  zo gezegd en getoond te krijgen dat niets  ervan u  bij de ontvangst van uw dagelijkse portie  shopincentives zou kunnen  storen.

Enjoy, want u bent het waard.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.