Categorieën
Lopende zaken

de grote najaarspoll

Klik HIER of op ‘continue reading …’  om uw mening te geven over deze blog.

8 reacties op “de grote najaarspoll”

Een mens kan niet blijven stemmen, hé. Wat me gisteren opviel was dat je schreef rekening te willen houden met de wensen en verzuchtingen. Had zin om te roepen: niet doen! Maar het staat er niet meer.
Die ‘mesjogge’ was ik.

Dat dacht ik al ja.

Eigenlijk ben ik gewoon aan ’t testen wat je moet schrijven om iemand die bollenkens te doen aanklikken.
Voorlopig resultaat is zoals je kan zien 3x noppes.

‘k nog ’s proberen met helemaal niks erbij…

Allez dan… op die eerste had ik niets ingevuld, maar ik vind de benaming ‘fijne blog’ niet van toepassing op… VILT. Anonimiteit? Hey, je zegt zelf dat je vermoedde dat ik mesjogge was, maar dat belet de rest van je reusachtig publiek toch niet om voluit en geheim te stemmen.

ik vind dat je edit over meer flauwekul die veel reacties gaart bij ‘Verzameld Werk nu ook mogelijk van bij het debuut’, hier ook mag vermeld worden.
ik wil méér flauwekul. Hm, kleine bedenking: ik kan het natuurlijk niet zo onderscheiden als flauwekul, hé, gezien ‘buitenstaander’.
Oh ja, die foto bij desda, dat folieke, grinnik, heb ik zelf ook een paar keer gedaan. Ooit onderweg, waar ik verloren reed en ingepakt de auto uit moest om aan twee plaatselijke boerkes wat uitleg te gaan vragen. Grappig om hun blik te zien.
Foliekes ook dus.
Allez, de poll is dan op de achtergrond verdwenen, maar niet vergeten!

Geef een reactie

NL EN FR RU ZH-CN AM
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.