Categorieën
Lopende zaken

Dankwoord

Voor we beginnen aan de gegevensverwerking van alles wat er de afgelopen dagen plaatsvond en geregistreerd werd op de Evenementenweide in het Provinciaal Domein te Kessel-Lo, wil ik langs deze weg iedereen die op welke wijze dan ook heeft deelgenomen aan de eerste editie van het KLEBNIKOV CARNAVAL buitenmatig bedanken voor hun ongelooflijke, belangenloze inzet.

Ik ga niet iedereen opnoemen, want dan zit ik hier meerdere uren te janken.

Laat mij volstaan met te zeggen dat de betoonde inzet, de volharding bij iedereen ondanks de tegenvallers en het desastreuze weer, de onvoorstelbare kwaliteit van het vertoonde werk, de onvervalste aandacht van het publiek dat wind en regen trotseerde,  enfin alles en iedereen waren gewoon te mooi om waar te zijn.

Straks, als alles ook hier en, vooral,  in het CARNAVALARCHIEF,  voor de afwezigen beetje bij beetje zichtbaar wordt, zal, zo evident als het ter plaatse was, blijken welk een prachtige lyrische stroom u allen op gang hebt gebracht.

Nu die stroom er is, nu we allen gezien hebben en aan den lijve ervaren dat het kán – en hoe er tezelfdertijd ook vanalles waar niemand ooit aan dacht ook kan mislopen -,  nu kunnen we tegen volgend jaar samen het gebeuren verder laten groeien en voor een breder publiek de toegang ertoe vergemakkelijken.

We zullen  de werkende delen van de code voor de programmatie debuggen en uitbreiden met gebruikers-vriendelijke patches, en aldus de potentie op een georganiseerde wijze vergroten. Óp naar de vakkundig geprogrammeerde de-regulatie: deze open bron borrelt en spuwt voortaan op onstuitbare wijze het warme, virale, leven-scheppende water in de koele meren des doods.

Bravo iedereen, proficiat gij dappere, nieuwe Toekomenden, en, namens iedereen die nood heeft aan de vrije lyriek: dank u, dank u, dank u!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.