Categorieën
Grafiek Het Pad

Grafische Vlakuitvoeringen

Vlak 5 van \
Minimale uitvoering
van Vlak 5 van het
Het Pad van de Wenende Nacht

in Marie’s Water Colours op papier (A4 formaat)

Nogmaals een voorbeeld van een uitvoering van de broncode van een Vlak van het Pad.

Mijn in hoge mate idiosyncratische leesmachine ( deze keer gebruikte ik mijn amateur-aquarel apparaat, een schilderkunstige vergroeing waar meestal nogal ‘vlakke’ afbeeldingen uitkomen) gaf het bovenstaande als output.

U ziet dat het niet altijd uitgebreide of arbeids-intensieve ‘lezingen’ moeten zijn, je kan met je machinerie echt wel alle kanten op. Zoals het hoort met degelijke OS-onafhankelijke code!

Voor uw uitvoeringen van Vlakken in grafische vorm pogen we tijdens het KLEBNIKOV CARNAVAL een tentoonstellingsruimte hier in Kessel-Lo te vinden, plus zorgen we natuurlijk ook voor een overzicht van alles wat inscanbaar of fotografeerbaar is op internet.

Scans of foto’s van uw werk stuurt u vóór afloop van het KLEBNIKOV CARNAVAL met vermelding van uw naam, uw woonplaats en het desbetreffende Vlaknummer naar dv@vilt.net.

Tenzij u dat anders vermeldt, verschijnt op de tentoonstellingswebsite alles onder Creative Commons Licentie by-nc-sa 3.0

Werken ( mail-art bijvoorbeeld ) die u tijdens het KLEBNIKOV CARNAVAL fysiek in de tentoonstellingsruimte wenst opgenomen te zien, kan u vanaf heden al opsturen naar

KLEBNIKOV CARNAVAL
Elfnovemberlaan 52
B-3010 Kessel-Lo
België

Het is natuurlijk veel plezanter als u uw spullen net voor de opening of zelfs nog tijdens het KLEBNIKOV CARNAVAL persoonlijk kan komen brengen. U kan ons dan in levende lijve toelichten omtrent uw werkwijze & ervaringen en meteen meegenieten van de rest van het gebeuren.

Geld is er niet, maar we zullen niet nalaten pogingen te ondernemen om enige media-aandacht te genereren, en ik ben zinnens om nadien een selectie van het tentoongestelde werk gemaakt door een team van deskundigen via ViLT in een POD uitgave te laten verschijnen. Het is niet uitgesloten dat u daar plots wereldberoemd mee wordt, & dan hebt u de poen maar voor het oprapen. Wie weet ( wie zal het zeggen – de banken worden kunstafvalgeiler met de dag) vind ik nog wel ergens centen om vooraf een cataloog te laten drukken.

Het KLEBNIKOV CARNAVAL vindt voor het eerst plaats in Kessel-Lo, België en via internet in augustus of september 2008, ik hoop u tegen het einde van de week uitsluitsel te kunnen geven over de juiste periode.
Tijdens het
KLEBNIKOV CARNAVAL proberen we naast aandacht te geven aan het werk van Velimir Chlebnikov ook zoveel mogelijk uitvoeringen van Vlakken van Het Pad van de Wenende Nacht te laten zien.

De Broncode voor Vlakken van Het Pad van de Wenende Nacht vindt u via http://khlebnikov.wordpress.com


Het
KLEBNIKOV CARNAVAL is een neo-kathedraals groeisel en ziet in die hoedanigheid af van elke top-down benadering. Het gebeuren is een gebeuren voor en door de deelnemers. Wij ( alle deelnemers tot dusver) zetten enkel de tijdspoort op, wat daardoor tevoorschijn komt zal grotendeels uw werk zijn. Untsoweiter.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.