Categorieën
Het Pad Links - publicaties Lopende zaken

Reva past haar nieuwe vleugeltjes

Vanaf morgen liggen de Neo-Kathedraalse Opera vier dagen stil, maar vandaag tussen het pakken door heb ik toch nog vlug Reva’s vleugels ingenaaid.

De techniek om de vleugels te maken is iets met paardenogen & stukjes hout om de ijzerdraad op te spannen, & dan een fuga van Shostakovich om het aannaaien van het plastic doek ( een soort geweven polyester is het waaruit puinzakken gemaakt worden) te inspireren.

Toen de vleugels vanmiddag bij het opspannen van het doek plots hun topografisch bevallige vorm kregen ( je ziet het niet goed op de foto’s, maar ze bollen wonderbaarlijk als zo’n goeie ouwe catastrophe graph van Woodcock & Davis) , vielen de toekijkende mussen haast in zwijm.

O ja: hier is de broncode van Het Pad van de Wenende Nacht, versie 4.6 in pdf-formaat: het-pad-van-de-wenende-nacht46 (Reva is een uitvoering in afval en rommel van de broncode van Vlak 18).

Dit is de basistekst voor het Klebnikov Carnaval. Er komt geen nieuwe release meer tot na september 2008. Deelnemende uitvoerders kunnen zich dus zonder zorgen baseren op deze teksten voor hun ‘lezing’ van een vlak naar keuze.

Na volgend weekend heb ik wel uitsluitsel over de data, wanneer het Carnaval zal plaatsvinden. Vanaf dan kan u mij melden wanneer u welk vlak in welke hoedanigheid zal komen uitvoeren, hier in Kessel-Lo, op internet, via een tijdschrift of op een andere publieke plaats. Tv en radio mag ook, maar enkel als je echt niks anders kan.

Het Klebnikov Carnaval is zoals u onderhand wel weet, dé culturele gebeurtenis van 2008. Geen enkele waarlijk creatieve geest zal het Carnaval zonder één of andere vorm van deelname laten passeren!

Tot zaterdag.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.