Categorieën
Lopende zaken

Zie mij Levend op *ZAOEM

Ceremoniemeester Philip Meersman zal zijn best moeten doen om al die brute poëtische kracht in toom te houden. Morgen vrijdag 25/04/2008 op het Open Podium in KANTL, Gent treden vanaf 20u00 voor u aan:

Naam

volgorde

Herman J. Claeys

1

Fre Widdekind (Wim Winter)

2

John Wójtowicz

3

Dirk Elst

4

Marie Meeusen

5

jean-marie petyt

6

Groove G

7

Bart Hannah

8

Don Fabulist

9

Nicole Ledegen

10

Roderik Six

11

Luc Fierens

12

David Troch

13

Peter Antheunis

14

Laura Janssen

15

Luk Paard

16

ERWEE

17

Dirk Vekemans

18

Volgnummer 18, dat kan niet meer stuk. (euh, tja, ik zal het maar toegeven: door mijn extensieve Chlebnikov-lectuur ben ik nu ook een Gelover geworden, de getallenmanie is mij niet meer van het lijf te kloppen).

Overigens: het programma van * ZAOEM zit boordevol Nationale en Internationale Onmisbaarheden om 25 en 26 april 2008 door te komen. U vindt er alles over op de *ZAOEM website.

Loop vooral op de tentoonstelling -zeker! absoluut! ga daarvoor alleen al naar Gent!- onze bijdrage daaraan niet mis: samen met Grapes of Art maakte ik immers een video-uitvoering van de code voor Vlak 13 van Het Pad ven de Wenende Nacht!

Het is de eerste keer dat de PWN-code van een Vlak op die manier volgens de voorschriften van het programma wordt gecompileerd. Het resultaat is , al zeg ik het zelf- maar ik moet het zelf zeggen want anders weet u het niet, voornamelijk ook dankzij de prestatie van GoA-element iderden, van een verbluffende schoonheid.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.