Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken Video

video’s “dichters voor verdraagzaamheid”

Die clipjes met telkens 1 dichter, zoals hier bv. Marc Tiefenthal, druppelen vanaf nu binnen op de YouTube playlist die hier te zien is:

http://www.youtube.com/view_play_list?p=95E04F2DAD3707F5

De ene video is al wat slechter als de andere, de meesten zijn euh, niet bepaald, ahum, begeesterend te noemen, maar dat ligt dus ongetwijfeld aan de kwaliteit van de video, waarvoor ik mij dus bij dezen verontschuldig.
Ik zal pogen om dit capteer- , hercodeer- en uploadwerkje vol te houden tot we helemaal aan het eind van die avond in Waregem zitten, toen, net vóór het afsluitende optreden van Didi de Paris op geheel onverklaarbare wijze de batterij van het toestel leeg bleek, óp, zoals in : geen stroom meer.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.