Categorieën
Audio Het Pad

willie de wael – audio

vomitfish.jpg

 

— Klik op het pijltje naast het luidsprekertje om de audio te horen—

 

Willie de Wael heeft bij mijn weten niks met de spaaklopende regeringsvorming te maken, het is een Sprekende Gestalte in de theatraal-poëtisch-anderssoortige, muzikaal te omlijsten en anderszins nog immens te verfraaien Voorstelling van Zaken genaamd ‘Het Pad van de Wenende Nacht’, een iets in wording dus, dat op zijn beurt een illegale dv-patch blijkt te zijn voor Zangezi, een Chlebnikov programma uit 1922 (Zie later, euh, hoger? of probeer hiernaast de gelijknamige ‘ categorie’ eens uit, de ruimte is nu eenmaal niet meer wat ze geweest is).

Het hier aangeboden audiobestand is een uitvoering van zijn zgn. Zondaagse Vervloeking. Het kan gelden als een treffend voorbeeld van het neo-vomitisme, een luchtig-subversieve, retorisch-poëticale techniek die op schouderklopjesverwekkende wijze revolteert tegen & anticipeert op enkele repressieve algoritmes in www 2.0 en 3.0.

De tekst ervan is recentelijk tot ons gekomen, u kan hem bij het naar onderen scrollen nog aantreffen, niet?

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.