BROLSHOP

GRATIS VERZENDING binnen BENELUX
Alle prijzen in de BROLSHOP zijn inclusief verzendkost naar adressen binnen de Benelux. Informeer voor verzending naar andere landen dan België, Nederland of Luxemburg.

Niet tevreden geld terug!
U kan al onze BROL terugsturen naar Afzender tot 30 dagen na uw aankoop. U krijgt dan bij aankomst van uw retourzending het volledige aankoopbedrag terug MINUS €20 standaard administratiekost

Welkom
in de BROLSHOP van de
Nieuwe Kathedraal van de erotische Ellende!

BROL is onze benaming voor de restanten van onze creatieve activiteiten of die van anderen. Wij verkopen BROL aan BROL-prijzen en hoger indien het geselecteerde en uitgestalde BROL betreft zoals de BROLwerken van de Expo HET ROT gehouden in Flugzeug Music-Art-Design.

Verzending naar adressen binnen de Benelux is in de vermelde prijs inbegrepen. Verzending binnen België en Nederland is dus GRATIS!

Als u de BROL komt afhalen in Tienen, België (of in Flugzeug te Leuven voor de BROL van de EXPO), ontvangt u de verzendkost (€10) als korting op uw betaling. Traceerbare verzending met B-POST volgt zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling.