Categorieën
debuut lyriek rigorisme

eendje

mijn ik is een eendje
dat dobbert en dobbert
’s nachts op de vijver
alleen zoals jij

het regent, het regent
want heel het heelal
weent om het eendje,
maar het eendje is blij

jouw ik is een eendje
net zoals ik zoals jij
jouw eendje is vrij
het mijne is blij maar

dat alleen dan 
net zoals jij

rev. dv@CBH

voor RIGORISME 1.0

RIGORISME 1.0 maakt een verzameling gedichten grotendeels geschreven voor ik online begon te schrijven (1992-2004), herschreven door het Gedicht van de Dag programma. het fungeert ook als vergaarbak voor ‘losse gedichten’, meer recente schrijfsels zijn dat, die niet de uitvoer van een specifiek schrijfprogramma zijn.

rigorisme INHOUD

chronologische scroll

NKdeE 2023 – copyright:
CC0 1.0 Universal (CC0 1.0) Public Domain Dedication

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.