Categorieën
lyriek

ruparot 13-15

natural pixels – Autodesk
natuurlijke pixels – water color – A5

pixels reduceren het zien tot het waarnemen van een opeenvolging van statische beelden. zo werkt het zien niet. het zien genereert verschil (differentie) door beweging: het is niet welke kleur, welk lichtspectrum op welke plaats wanneer, (wat je met pixels perfect kan vatten, maar de verhouding tussen de eerdere waarden met de huidige én de toekomende (die nog niet ‘gezien’ werd, maar al wel ‘ontvangen’).
analyseer verder in deze trant en je zal automatisch bij de zeshoek uitkomen als ‘ideale’ differentiemeter, als ideale lichtcel: de perfecte, meest ‘economische’ verhouding tussen het haalbare vlak en de onmogelijkheid van de cirkel

14 – vicious angel on the eve of light (water color/chalks – A5)
“when the light that we sought came upon us” – Autodesk sketch

‘given the light that they pray for, they call it destruction’ – chalks on black paper – A4+
kitsune (kumiho / jiǔwěihú), chalks on paper, A4
This website uses the awesome plugin.