Categorieën
Grafiek Harusmuze

Harusmuze #287

//  summier overzicht van de vrije wil van het Britse volk (1/04/2019)

287 – de vrije wil is meestal een vorm van valse bescheidenheid

hexagram 11 – 泰  – TAI – ‘vrede’

Lees over het Harusmuzeprogramma

Bekijk alle Harusmuzes

input:
https://dirkvekemans.be/2018/11/26/harusmuze-161/

Commentaar:

‘valse bescheidenheid’ omdat men als men beweert uit vrije wil te handelen men meestal valselijk voorwend te handelen naar een beredeneerde opinie die men zich gevormd zou hebben op basis van de beredeneerde opinies van anderen, terwijl iedereen goed genoeg weet dat iedereen quasi constant geheel lukraak en op goed gevoel wat aanmoddert volgens de ingeving van de dag en er daarbij prat op mag gaan omdat we dat allemaal doen dat we het toch altijd allemaal beter te weten want aja kijk ’s naar mij è gij onnozele stoethaspel en dat heb ik ja IK allemaal zelf geleerd è, och ja wat zou het en waar moeit ge u mee eigenlijk ’t is wel MIJN vrije wil è…

Geef een reactie