Categorieën
gedicht van de dag lyriek woordenpers

doodskiem

groezelig en groenig  beukt het gedane woordslags in
op de breinen en de darmen traag verteren de drama’s.
glazig, bij hun borgsomtotalen de minderheden
weer- en slagzin verrekenend dineren de slonsdames 

en in zang  wij staan met wegwuivende neevingers,
waaiziek bij lichtsteek en bakdonder.  iets prevelt er
devoot wel de lettergebeden, uw afloop in klank.  niets
echter ziet gij want gij verzaakt en zakelijk verzakt

als lust- en winstgedrevene wil een ik zichzelf overbieden 
met haatmonden te branden in vage voeling. zo ontgaat het
de tong en te fel in het vuurbraken braakt gij vuur,  en de

smetzones boegeroep begrenzen uw huilen. het gebeente
flinterdun dringt het ijs in (haar weg is tastzingeraamte):
stilstand verkondigt het heden (de doodskiem komt er aan).

 

herr
dv 2009 – “Herr” – photoshop

 

We doen effen tijdelijk wat intensiever aan fondsenwerving want ik moet eind juni op straffe wiskundekamp en er zijn diverse investeringen nodig bij enkele zijbeuken van de Kathedraal, de hosting voor Platformplee, ik zou graag wat Adobe soft huren ook om de Kathedraalapp op nkdee.be te restaureren en nog van alles…

We bieden u een prachtig dooske ‘De Post’ van 1954-58, eigenhandig in mekaar geknutseld met daarin 36 Gignobitkaartjes waarmee u zich eindeloos kan amuseren met het leggen van Gignogrammen: gignogrammen zijn een soort circuits/flow-charts waarmee ge leert denken in bewegingen en processen ipv statische dingen en toestanden. Het spel is een prima speelse inleiding op de NKdeE Bewegingsleer ofte Gignomenologie, de basis van Alles in de Nabije Toekomst (een beetje links van het Oosten ligt dat, veel rustiger daar en even zonnig!)

€30 inclusief verzending – bestel met uw adres via dirkvekemans@yahoo.com of kom er zelf eentje kiezen voor €25 bij mij thuis of op een van de volgende NKdeE Open Poortdagen (nu zondag 6/05 op de Bereklauw is er zo’n Open Poortdag van 11-18u, dat wilt lukken è). De dooskens en de sets zijn allemaal uniek en echt wel allemaal even schoon, maar ja dat is geen doen om dat bij te houden welk dat er nu door wie gekozen is, dus als ge wilt  kiezen zult ge mij live te pakken moeten krijgen…

Ge kunt ook steunen met een koffiegeste:

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.