Categorieën
gedicht van de dag Grafiek lyriek woordenpers

plakwoorden (2)

bankbrokken  factuurklok  schoorsteenvogel schuifzang
lustspuwer kleerkramp simsouders brilziek bottelweg
verhogerdingen wolkdrempelvrees  woordverzwering
taalangst dichterogeen pusbladen tongvliesontsteking

vingerdansen oorsnede klankaderverkalking moef tu
smoelboek smoelboeklift smoelboekverschrijving
sleepjongen pastemeis mokkelbewaarlijst importante
moedervervalsing matrixjes muisverslaving micken

mondverschraling klankarmoede ollandisme vaknood
knackverlijsting scharrelinfectie wormverstuiving itsen
bierzijken partypusher hieraal trekworm sniklid

schermslikker brandhoofd nokiakop roetbrein hads
teltallen maildruft blogkleuter misspaal URL-uitstrijkje
kurlen blogblaas pixelmystiek pixelmiss takelcode

 

IMG_2884
dv 2018 – voorbeelgignogram gelegd met een Gignobitset

We doen effen tijdelijk wat intensiever aan fondsenwerving want ik moet eind juni op straffe wiskundekamp en er zijn diverse investeringen nodig bij enkele zijbeuken van de Kathedraal, de hosting voor Platformplee, ik zou graag wat Adobe soft huren ook om de Kathedraalapp op nkdee.be te restaureren en nog van alles…

We bieden u een prachtig dooske ‘De Post’ van 1954-58, eigenhandig in mekaar geknutseld met daarin 36 Gignobitkaartjes waarmee u zich eindeloos kan amuseren met het leggen van Gignogrammen: gignogrammen zijn een soort circuits/flow-charts waarmee ge leert denken in bewegingen en processen ipv statische dingen en toestanden. Het spel is een prima speelse inleiding op de NKdeE Bewegingsleer ofte Gignomenologie, de basis van Alles in de Nabije Toekomst (een beetje links van het Oosten ligt dat, veel rustiger daar en even zonnig!)

€30 inclusief verzending – bestel met uw adres via dirkvekemans@yahoo.com of kom er zelf eentje kiezen voor €25 bij mij thuis of op een van de volgende NKdeE Open Poortdagen (nu zondag 6/05 op de Bereklauw is er zo’n Open Poortdag van 11-18u, dat wilt lukken è). De dooskens en de sets zijn allemaal uniek en echt wel allemaal even schoon, maar ja dat is geen doen om dat bij te houden welk dat er nu door wie gekozen is, dus als ge wilt  kiezen zult ge mij live te pakken moeten krijgen…

Ge kunt ook steunen met een koffiegeste: Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.