Categorieën
lyriek

update

Er zijn net twee nieuwe updates van tekstverzamelingen in pdf beschikbaar. Samen met de Hemelnetlyriekverzameling (daar zitten nog wat spelfouten in) zijn er, wat mij betreft,  nu drie publiceerbare manuscripten voorhanden:

  • SPELEN 2017
    • herziene (2017), afdrukbare versie in pdf van Spelen dat het donker wordt (1999, geschreven in 1993-95). dit is de eerste en enige tekstverzameling die nog op het concept van een ‘dichtbundel’ opgebouwd is, toen ik dat concept nog relevant genoeg achtte om het te willen maken, dus.

      Vanaf 2004 heb ik die productgerichtheid afgezworen en is er resoluut voor schrijven als lopend proces gekozen. Vandaar ook dat ik met mijn teksten niet bij uitgevers terecht kan, want die willen blijkbaar enkel ‘bundels’ uitgeven. Tja.

  • HEMELNETLYRIEK 2017:
    • teksten verschenen op de vilt.skynetblogs.be blog 2004-2007
  • VERVAL 2017: sonnetcyclus verlucht met werk van Catherine Buyle versie 1.4, geschreven in 2015

Het zou plezant zijn, denk ik,  mocht er ergens een uitgever te vinden zijn, die iets daarvan (maar liefst alles) zou willen uitgeven. Zelf heb ik daar totaal geen zicht op, ik verkoop alleen Afval en zelfs dat lukt van geen kanten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.