Categorieën
Kathedraalse Leer lyriek

formulier PCAE 1.1

 

PCAE
voorbeeld van een ingevuld PCAE-formulier

Om de verkoop van Persoonlijk Creatief Afval van de NKdeE te regulariseren is mij in functie van Kathedraal-Auteur vanochtend opgedragen (“regelt da ne keer“) een formulier PCAE te ontwerpen waarvan u hier de versie 1.1 kan downloaden in pdf-formaat:

PCA Echtheidscertificaat_versie_1_.pdf

Zelf zie ik de noodzaak van die regularisatie niet goed in, Afval is Afval denk ik dan, maar blijkbaar ligt de verkoop van Afval in E-Kliniek Vlaanderen moeilijker en vooral gevoeliger dan ik dacht.

Vanuit de mij nog enigszins vertrouwde kringen van Kringloopwinkels bereiken mij meer dan licht geïrriteerde kreetjes zoals ‘Afval bestaat niet!’ en ‘Gratis verzenden? het woord ‘gratis’ staat niet in mijn woordenboek!’ .

Een kennis uit de juridische wereld waarschuwde mij voor de gevaren van Afvalverwerkingsfraude, volgens haar een terrein bezaaid met Maffiapraktijken.

spinner
dv 2017, ‘NKdeE Embleem ‘maffiapraktijk™‘, ink  bister on paper, 16,5×17 cm – €35

 

Ja, mijn kennis uit de juridische wereld is erg cute in haar wapperende toga en Verder Niets.

Maar bon, soit: elk stuk Afval dat ge van mij afneemt, krijgt ge dus na betaling van de vraagprijs gratis toegezonden naar een adres van uw keuze in de Benelux vergezeld van een deskundig ingevuld formulier NKdeE PCAE 1.1.

Allez vooruit!

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.