Categorieën
Lopende zaken

|O – algoritme #2

hier, een beetje flauw nog maar interessant toch voor de kinders die iets hebben aan Actionscript for Dummies, want het staat helemaal uitgelegd ende geëxpliceerd – het algoritme voor de tweede reeks van dizaines in het |O-project* , vanaf morgen komt dat namelijk,  euh,  in actie:

klik om het goed te kunnen lezen
klik erop om het goed te kunnen lezen, misschien?

*spreek uit: ‘waai -eau’ of  ‘ofo‘ – het |-teken  staat namelijk voor ‘of ‘ in vele programmeertalen, als je kiest voor de ofo-uitspraak , moet de laatste o wel  een kessel-loosse lange oo zijn, da’s een vrij nasale  naar de a neigende aberratie waarbij je de onderkaak geheel laat zakken en met open mond alle sonoriteit, de hele O,  met je tong door je neus jaagt, ik zal bij gelegenheid ’s een video opnemen daarover…

spelen met het ding kan HIER

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.