Categorieën
Lopende zaken

Kunstroute op De Bereklauw

Enkele foto’s al van de schitterende tentoonstelling – open atelier van Grapes of Art op De Bereklauw in het kader van Kunstroute 2008.
Bravo & bedankt Ilse & Arnout & alle mensen op De Bereklauw, het was onvergetelijk mooi!

De indrukwekkend Wereldpoort stond heel de tijd te ruisen in de wind, wie er door ging kon in de filmtent proeven van enkele kortfilms van Grapes of Art: poëtische parels waarin Derden’s visie door het cinematografisch vernuft van Camerlincks werd aangevuld en op inspirerende wijze in beweging gezet.

Van de fototentoonstelling aan de ingang  heb ik geen foto’s maar de meeste van Arnout’s foto’s  kan je op hun site bewonderen…

Van Daringland, de aangekondigde film van langere adem (ong. 50 min) van het duo, kregen we al een trailer te zien. Wij begrijpen de nood aan een perfecte afwerking, maar het water gutst ons bij beken uit de monden: u doet ons lijden, gij kunstdruiven!


De visueel enorm stimulerende omgeving van de Bereklauw is een echte uitdaging voor een tentoonstellend kunstenaar, maar de schilderijen van iderden bloeiden er, vanzelfsprekend als de lentebloesem.

Geef een reactie

%d
This website uses the awesome plugin.